realme GT Neo 3 150W rulează Android 12 cu realme UI 3.0 că interfaţă custom şi experienţă e cum am lăsat-o pe seria realme 9 şi GT2, în mare. Este o interfaţă colorată, jucăuşă aş spune şi foarte personalizabila, mai ales la nivel de iconografie. Putem personaliza chiar şi animaţia cititorului de amprente şi avem acel sistem de iluminare a muchiilor laterale ale ecranului în loc de LED pentru notificari.
Video-review realme GT Neo 3 150W, secțiunea OS, UI & APPS
Mai poţi umbla şi la accente de culoare, fundaluri, forma Quick Toggles din Quick Settings, dar şi la font. Dark Mode are 3 variante aici: gri închis, gri deschis, negru.
Cel mai din stânga homescreen include fluxul de ştiri, iar multitasking se face atât prin Recents, cu caruselul de thumbnailuri pentru aplicaţii deschise în fundal, dar şi cu aplicaţii în ferestre pop up, via Sidebar. Aceasta bară laterală tine la îndemână aplicaţiile preferate şi puteţi chiar avea la îndemână perechi de aplicaţii pentru a le deschide în split screen.
Folosim navigarea cu gesturi swipe în loc de butoane virtuale jos. Clasicele Dark Mode, One Hand Mode, DND şi Always On Display sunt aici. Always On Display este personalizabil ca model, text, ceas digital şi are şi opţiune Power Saving.
Galerie capturi de ecran realme GT Neo 3 150W
Pentru securitate avem un cititor de amprente integrat în ecran, unul care oferă deblocare rapidă, dar nu foarte precisă dacă ţii degetul la 90 de grade. În zona experimentală din setări puteţi folosi cititorul şi pentru a vă măsura pulsul (destul de precis as zice). Acelaşi cititor are o funcţie a la OnePlus, de acces rapid la aplicaţii cu un swipe în sus când faceţi deblocarea. Practic apar shortcut-uri când apăsaţi pe cititor.
Tot în zona experimentală avem şi funcţia ce permite să ascultaţi muzica simultan pe căşti cu fir şi căşti wireless.
Există şi Privacy Dashboard în setări, care indică ce resurse ale telefonului au fost accesate în ultimele 24 de ore sau chiar 7 zile. Există şi Digital Wellbeing, la pachet cu controlul parental. Android 12 îţi mai permite să alegi acurateţea cu care vei fi localizat atunci când îţi este accesată localizarea de anumite aplicaţii (aproximativ sau precis).
Există şi App Drawer aici şi cea mai utilă aplicaţie este cu siguranţă Phone Manager, care aduce nişte tools pentru bună administrare a resurselor telefonului. Avem şi tuning pentru jocuri, cu o foarte utilă fereastra laterală ce o puteţi declanşa cu swipe. Aici putem activa un Focus Mode, moduri de performanţă şi vedea metrici legaţi de temperatură şi frecvenţa CPU/GPU.
Disponibilitate
Prețuri actualizate
- 🛒 eMAGaflă prețul
- 🛒 Celaflă prețul
- 🛒 Vexioaflă prețul
- 🛒 IT Arenaaflă prețul
- 🛒 IT Galaxyaflă prețul
- ⚖️ COMPARIaflă prețul