Realme C21 Unboxing: telefonul de buget cu rol de power bank este aici

2.553 ori
<b>Realme C21 Unboxing: telefonul de buget cu rol de power bank este aici</b>După ce am scos din cutie un Realme 8 şi 8 Pro, dar şi Realme 8 5G, iar două dintre ele au fost subiect de concurs/giveaway, ne îndreptăm acum atenţia spre telefonul Realme C21. Acesta este un smartphone de buget, ieftin, pentru toată lumea.

După ce am scos din cutie un Realme 8 şi 8 Pro, dar şi Realme 8 5G, iar două dintre ele au fost subiect de concurs/ giveaway, ne îndreptăm acum atenţia spre telefonul Realme C21. Acesta este un smartphone de buget, ieftin, pentru toată lumea. La preţul de 499 lei, cât pentru o minivacanţă, acest telefon este un produs 2 în 1: telefon şi power bank. Ce îl face special şi ce găsim în cutie aflaţi mai jos.

Unboxing

Sosit în România pe 12 mai, acest telefon vine cu baterie mare, cameră triplă şi un model interesant al spatelui. Costă 499 lei în versiunea cu 3 GB RAM şi 32 GB stocare şi 649 lei în cea cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare. Vine pe nuanţele de culoare Cross Blue şi Cross Black, iar pe această din urmă o avem noi (varianta cu 4 GB RAM şi 64 GB stocare). În cutie se află un încărcător de 10W (unitatea de teste a avut nevoie de adaptor), cablu microUSB la USB-A, manual şi cheiţa pentru sloturi. Apropo slotul microSD este separat pe aceeaşi "tăviţă" de cele două nano SIM.

Design

Realme C21

Ca design ni se prezintă în faţă un telefon din plastic, cu un model interesant pe spate. Este inspirat de o clepsidră, dar una cu design angular. Prinde lumină într-un mod plăcut, iar construcţia pare destul de solidă la primele atingeri. Talia este de 8.9 mm şi greutatea de 190 de grame, deloc rău pentru un battery phone.

Hardware şi ecran

Realme C21

Ecranul este un IPS LCD de 6.5 inch, cu rezoluţie HD+, aspect 20:9 şi breton picătură. La interiorul lui Realme C21 se află un procesor MediaTek Helio G35 de 12 nm, un CPU octa core cu GPU PowerVR GE8320. Acelaşi CPU l-am văzut şi ope Nokia G20 şi Redmi 9C. Telefonul dispune şi de 3 sau 4 GB RAM şi 32 sau 64 GB stocare, dar atenţie e stocare eMMC 5.1 şi nu UFS. Avem şi slot microSD, iar ca punct de atracţie principal este bateria de 5000 mAh cu încărcare pe microUSB la 10W. Promite până la 47 de zile de utilizare în standby sau 21 de ore de YouTube. Suportă şi încărcare inversă OTG, aşa că poţi alimenta alte dispozitive conectându-le la telefon.

De securitate se ocupă cititorul de amprente din spate, iar de acustică un speaker plasat în mod inedit în spate şi nu jos, plus jack audio.

Telefonul are şi certificare TUV Rheinland, ceea ce înseamnă că a trecut o serie de teste stricte ale unei autorităţi germane pentru a îşi dovedi fiabilitatea. Sunt 10 scenarii de test pentru utilizarea de zi cu zi, 7 scenarii pentru situaţii extreme şi 6 pentru fiabilitatea componentelor.

Dispune şi de 4G, WiFi în banda de 2.4 GHz, microUSB 2.0 şi Bluetooth 5.0, dar şi GPS. Nu are NFC.

Camera

Realme C21

În fața găsim o cameră selfie de 5 MP cu mod Portret, iar în spate avem o cameră triplă cu bliţ LED, senzor principal de 13 MP cu PDAF, dar şi camera de 2 MP Bokeh (alb/negru) şi 2 MP Macro. Filmează în Full HD la 30 FPs şi are şi mod Chroma Boost pentru potenţarea culorilor, dar şi HDR, Panorama şi chiar Night Mode.

Software și prime concluzii

Realme C21 rulează Android 10 cu Realme UI peste şi oferă şi deblocare facială, pe lângă cea cu cititorul din spate. Are şi modul pentru gameri Game Space, dar şi alte aplicaţii utile la bord, disecate în recenzie. Primele concluzii sunt că e foarte compact pentru ce baterie mare are, că e manevrabil şi ergonomic şi că la preţul plătit pare destul de fiabil încât să nu le pună probleme celor care caută un smartphone pentru socializare, YouTube, WhatsApp, web browsing.

Video Unboxing Realme C21

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×