Samsung Galaxy S25 Ultra este disecat în faţa camerei; Vedem şi testul de rezistență JerryRig (Video)

1.530 ori
<b>Samsung Galaxy S25 Ultra este disecat în faţa camerei; Vedem şi testul de rezistență JerryRig (Video)</b>Dacă nu v-aţi săturat de ştiri despre Samsung Galaxy S25 Ultra, azi avem unele în plus pentru voi. E poate cea mai importantă, deoarece aflăm ce e la interiorul telefonului şi îl vedem şi desfăcut în faţa camerei. Flagshipul-ul costă 7199 lei

Dacă nu v-aţi săturat de ştiri despre Samsung Galaxy S25 Ultra, azi avem unele în plus pentru voi. E poate cea mai importantă, deoarece aflăm ce e la interiorul telefonului şi îl vedem şi desfăcut în faţa camerei. Flagshipul-ul costă 7199 lei în România şi l-am scos şi noi din cutie recent. Vă prezentăm două disecţii în acest material, de fapt o disecţie şi un test de rezistenţă. 

Întâi o aveam pe cea a lui Technical Parwez, care foloseşte o maşinărie tare interesantă: un Samsung Automatic Octa Disassembler. Trebuie spus şi că videoclipul e în limba Hindi şi e destul de lung, are peste 14 minute. Noroc cu subtitrările generate automat de YouTube. Maşinăria din clip e uimitoare, în ideea că înlătura spatele telefonului mult mai facil decât clasică încălzire cu uscătorul de păr şi desfacerea cu pana de chitară.

După ce e scos spatele, vedem că bateria e acoperită cu o sumedenie de cabluri, dar care sunt uşor de deconectat. Sunt foarte mulţi conectori, poate mai mulţi decât am văzut la alte telefoane. Placa de bază e surprinzător de uşor de scos, iar sub ea vedem o zonă generoasă de răcire, pe bază de vapor chamber. Ce mi s-a părut ciudat e că YouTuberul nu ne-a arătat cum va scoate bateria. Măcar ne-a dezvaluti cât de migăloasa e înlocuirea unui ecran. 

Trecem apoi la al doilea video, al savurosului JerryRigEverything. Acesta are doar 8 minute. Totul începe cu stylus-ul S Pen rupt în două, iar astfel aflăm că nu mai are baterie la interior. Cât despre testul de zgâriere, vârful ascuţit lasă urme vizibile la nivel 6 pe scara Mohs, cu adâncituri la nivel 7.

Zgârieturile de nivel 2 sunt doar urme ce dispar la frecarea cu mâna. Aflăm şi că titanul e aplicat doar la ramă şi nu şi la butoane. Mai vedem şi protecţia IP prin sigilarea slotului SIM. Mai vedem şi că inelele din jurul lentilelor camerelor sunt... "false" şi destul de uşor de scos dacă ai un cutter. Vine apoi şi testul cu bricheta aplicat ecranului cel nou de 6.9 inch.

După 30 de secunde de "flamă" abia apare un mic semn verde, dar el nu mai dispare după. Cât despre testul de îndoire, telefonul e ca un tanc, nici măcar nu flexează, fiind extrem de solid construit. Nu se separă nici antenele. Puteti compara acest test cu cel al lui S24 Ultra aici. Asta deşi telefonul e mai subţire, îngust şi uşor decât predecesorul. Şi acum... să pregătim şi recenzia Mobilissimo!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×