realme GT 7 Pro: Design de flagship orientat spre business, fotografie, dar și gaming

515 ori
<b>realme GT 7 Pro: Design de flagship orientat spre business, fotografie, dar și gaming</b>Gama GT de la realme a devenit extrem de atractivă încă din primii ani de existență. Primul GT aducea un look inspirat de supermașini și aducea piele sintetică în partea din spate, fiind extrem de atractiv pentru gameri. Ajungând la GT 7 Pro

Gama GT de la realme a devenit extrem de atractivă încă din primii ani de existență. Primul GT aducea un look inspirat de supermașini și aducea piele sintetică în partea din spate, fiind extrem de atractiv pentru gameri. Ajungând la GT 7 Pro, simt că se încearcă extinderea audienței spre cei pasionați de terminale cu look business și camera-phone-uri. De ce spun asta? 

Video-review realme GT 7 Pro, secțiunea Design

Ei bine, realme GT 7 Pro pare un smartphone masiv, pe hârtie cel puțin. Cântărește 222.8 grame, măsoară 165.5 x 76.9 și recunosc că încă mă intrigă talia de doar 8.6mm, acest telefon având sub capotă o baterie de 6500 mAh. În realitate nu îl simt tocmai greu în timpul utilizării, greutatea fiind bine distribuită în acest caz. 

Ca materiale discutăm despre sticlă în partea din spate + metal pentru muchii. Adoptă un display ușor „bombat”, fiind curbat pe 4 laturi. Are muchii plate, colțuri rotunjite, spate ușor curbat spre extremități, pentru o ușurință în ceea ce privește manevrarea și un confort sporit la utilizare intensă. 

În spate apare un modul foto de mari dimensiuni a cărui protuberanță e ușor mascată de existența unui panou din sticlă ce acoperă senzorii. La noi a sosit varianta Galaxy Grey care adoptă un spate de culoare gri. Vorbim în acest caz despre sticlă mată care nu lasă le vedere umbre de amprentă sau murdărie. Privită din anumite unghiuri, sticla folosită seamănă chiar cu metalul, mai ales că apare aici și un pattern format din linii verticale.

În partea de jos apare grila pentru difuzorul principal, portul USB-C, dar și SIM-tray-ul. În partea de sus avem un emițător infraroșu, iar frontal există un senzor pentru amprente ultrasonic + orificiu subtil pentru camera selfie. Din fabrică apare aplicată peste display o folie de plastic. Telefonul e rezistent la apă și căzături în regim IP68/IP69 și poate filma chiar sub apă, având un mod special de captură. 

Pentru extra-rezistență apare și sticlă Coring Gorilla Glass Victus 2. Deși simt că avem de-a face mai mult ca niciodată cu un smartphone cu design „business” de la realme, merită menționat că producătorul nu a renunțat la compararea performanței și a vitezei oferite cu cea a mașinilor sport. Există materiale promoționale în care apar supermașini, iar modul GT pentru extra-performanță este încă prezent.

Per total sunt mulțumit de design. realme GT 7 Pro adoptă cu siguranță un look mai rafinat ca oricând și acoperă o varietate mai mare de „gusturi” când vine vorba de smartphone-uri.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×