Cu Honor Magic5 Pro am luat contact pentru prima dată în cadrul târgului de tehnologie din Barcelona. Încă de atunci am remarcat câteva diferențe notabile față de predecesor. Să începem totuși cu construcția. Vorbim în acest caz de un telefon masiv. Cântărește 219 grame, are 162.9 x 76.7 mm și 8.8 mm în talie. Are certificare IP68 pentru rezistență la apă și praf, iar noi avem varianta Meadow Green, cea cu spate fabricat din sticlă și textură mată.
Video-review Honor Magic5 Pro, secțiunea Design
Există și o variantă neagră cu spate fabricat din sticlă lucioasă, o variantă albastră, una roz-violet și una portocalie, cu piele sintetică în spate. Nu se comercializează toate în România, însă. Privit din față, designul nu e tocmai diferit față de predecesor. Apar schimbări atunci când îl privești din spate. Avem o construcție de top, telefonul se simte robust în mână, finisajul nu lasă amprentele să se vadă, iar el ajută și la o aderență sporită.
E clar un telefon high end din categoria premium. Rămâne la muchii curbate, la fel ca predecesorul, iar modulul foto e evidențiat în spate nu doar prin forma sa circulară, dar și prin integrarea senzorilor într-un mod atipic, nonconformist. Acest modul foto e mai proeminent decât în cazul predecesorului, apropo. Stă bine la ergonomie și priză, iar greutatea e echilibrată (sus-jos).
Rămâne la posturi decupajul pilulă pentru camera selfie duală, iar butoanele sunt puse la îndemână și oferă un feedback tactil bun. Nu avem Corning Gorilla Glass aici, dar un soi de protecție pentru display tot există. Predecesorul avea o protecție din aluminosilicat, deși producătorul nu a detaliat prea mult acest aspect nici anul trecut, nici acum. Smartphone-ul are difuzoare stereo, emițător infraroșu, scanner de amprente ultrasonic integrat sub panoul OLED generos.
Sunt surprins să văd un pachet complet aici. Primim în cutie, pe lângă smartphone, o husă transparentă fabricată din silicon, cablu de alimentare, cheiță SIM, dar și încărcător de 66W.
Disponibilitate
Prețuri actualizate