Top 10 telefoane prezentate la CTIA 2007

11.072 ori
<b>Top 10 telefoane prezentate la CTIA 2007</b>Lista cu telefoane din cadrul CTIA 2007&nbsp; a fost transformata intr-un top 10 de catre noi pentru a va da indicii in legatura cu terminalele ce vor domina piata in acest an: HTC Advantage Iata HTC Advantage X7591, un terminal cu design cel putin...

Lista cu telefoane din cadrul CTIA 2007  a fost transformata intr-un top 10 de catre noi pentru a va da indicii in legatura cu terminalele ce vor domina piata in acest an:

HTC Advantage

Iata HTC Advantage X7591, un terminal cu design cel putin interesant, chiar daca multi dintre voi poate se intreaba “pentru cine a fost produs acest telefon?” X7591 suporta servicii 3G si include un sistem de inchidere pe baza de magneti. Functionand pe Windows Mobile 6, telefonul are functii multimedia avansate si editare Office de ultimul tip, toate vizibile pe displayul sau touch screen de 5 inch.

Samsung F700

Samsung F700

Este ciudat ca nu am gasit inca un model functional de F700 in cadrul CTIA 2007... Samsung nu aveau acest Ultra Smart phone intr-o varianta care sa mearga la standul lor, parand a uita tocmai hitul lor recent si ratand sansa de a atrage vizitatorii. Problema nu este legata  neaparat de faptul ca telefonul nu este disponibil, ceea ce ne deranjeaza este ca acesta nu functioneaza. Acesta este rivalul iPhone pe care il asteptam?!

Motorola MOTORIZR Z8

Motorola MOTORIZR Z8

Diferenta dintre unghiul de slide a lui RIZR Z8 si unghiul altor telefoane nu este enorma, dar faptul ca atrage atentia prin acest artificiu de design poate fi un factor decisiv pentru popularitatea lui Z8. Acesta are un look foarte “organic” prin combinatia de culori pe care o afiseaza si avem de-a face cu un model high-end ce include un display QVGA si HSDPA de 3.6 Mbps. Z8 suporta carduri microSDHC si este primul pas pe piata de slidere din SUA pentru Motorola.

LG VX8700

LG VX8700

LG VX8700 reprezinta o noua directie la capitolul design, dar din nefericirea esteticul este singurul sau punct forte. Carcasa de metal este o alegere buna in combinatie cu reflexiile de lumina pe care le produce sau protectia impotriva amprentelor. Am dori totusi ca Verizon Wireless sa fie mai inovativi la capitolul structura a meniului. LG VX8700 include si o multime de teme pentru ecranul telefonului, evident metalice si pentru un pret rezonabil terminalul ar putea fi un trendsetter chiar si pe piata noastra.

Motorola Q q9

Motorola Q q9

Motorola Q q9 seamana foarte mult cu modelul Q, atat de mult incat le-ai putea confunda cu mare usurinta, chiar daca esti un expert in domeniu. Totusi noul model este mai rotunjit, fiind mai usor de tinut in mana decat “varul” sau. Putem spune si ca experienta cu tastatura lui q9 a fost multumitoare  si ca asteptam cu nerabdare sa-l vedem si in Romania.

Samsung UpStage

Samsung UpStage

Samsung UpStage de la Sprint este fara indoiala un telefon subtire, cu un design ce va va intriga. Totusi ne intrebam daca nu va deveni obositoare utilizarea acestui flip-phone din cauza designului sau. Incorporand un player pentru muzica, care deja este arhi-folosit pe telefoanele Sprint, terminalul ar fi putut macar sa foloseasca o noua interfata pentru a concura pe piata aglomerata a telefoanelor cu functii muzicale. Totusi UpStage are o sansa prin downloadurile de melodii pe care le ofera in cadrul Sprint Store la pretul de 0.99 dolari.

Motorola MOTOROKR Z6m

Motorola MOTOROKR Z6m

Poate Motorola nu ar fi trebuit sa renunte la numele RIZR pentru modelul sau in favoarea lui ROKR. Spre deosebire de primul ROKR, Z6m suporta Windows Media 11 si nu iTunes. Telefonul are un display prietenos, cu o structura a meniului total diferita de restul telefoanelor Motorola. Sistemul de operare ales este noul Motorola OS, bazat pe Linux. Terminalul seamana leit cu RIZR, dar este mai degraba un slider decat un clamshell, deci mai atractiv.

Sony Ericsson K810

Sony Ericsson K810

Seria Cyber Shot de telefoane cu camera are nevoie de o lectie serioasa de la seria Walkman. Sa comparam K810 cu W880i din seria Walkman. K810 este masiv si ii lipseste stilul lui W880i, iar interfata Cyber Shot nu este la fel de prietenoasa ca playerul Walkman. In alta ordine de idei flashul Xenon si functia de autofocus merita luate in serios, dar 3.2 megapixeli e un numar prea mic comparat cu dotarile telefoanelor concurente. Totusi avand in vedere lentila inclusa, am putea ierta lipsa a cateva milioane de pixeli pentru o imagine mai clara.

Nokia E61i

Nokia E61i

Nokia E61i este o evolutie naturala a lui Nokia E61. S-a imbunatatit un pic la fiecare capitol: tastele sunt mai cauciucate, oferind o mai mare usurinta de tastare, iar terminalul este mai subtire. Modelul nu a putut fi vazut “in actiune” datorita unei conexiuni proaste la reteaua oferita in cadrul CTIA, asa ca ne pastram frenezia pentru un eventual E62i.

Nokia E90

Nokia E90

Nokia E90 este MARE, foarte mare. In realitate e si mai mare decat in poze si este practic o versiune mai frumoasa de LG enV. Nu este cu siguranta un terminal pe care il puteti baga in buzunar, cu atat mai putin sa-l aruncati intr-o servieta sau poseta. E90, atunci cand este inchis devine un telefon ridicol de mare, o parodie la un telefon de tip candy bar. Deschideti terminalul si veti vedea taste mari (evident) si un ecran stralucitor si clar.

S-a terminat inca un top 10 si nu putem decat sa ne intrebam cand vom vedea aceste minunate (sau mai putin minunate) terminale pe piata noastra deja intesata cu modele de Sony Ericsson Walkman.

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×