Samsung Galaxy Z Flip testat în DxOMark: e sub telefoane din 2018, cu scorul 105; Iată de ce

2.194 ori
<b>Samsung Galaxy Z Flip testat în DxOMark: e sub telefoane din 2018, cu scorul 105; Iată de ce</b>DxOMark se mişcă puţin mai greu cu testarea telefoanelor în acest an, pe fondul pandemiei de Covid 19 şi abia cum i-a venit rândul pliabilului Samsung Galaxy Z Flip. Acesta obţine un scor modest, de doar 105 puncte

DxOMark se mişcă puţin mai greu cu testarea telefoanelor în acest an, pe fondul pandemiei de Covid 19 şi abia cum i-a venit rândul pliabilului Samsung Galaxy Z Flip. Acesta obţine un scor modest, de doar 105 puncte, care îl plasează undeva pe locul 27 în ierarhia francezilor. E sub telefoane din 2018, ca Huawei Mate 20 Pro sau iPhone XS Max. Unde a impresionat şi cu ce a dezamăgit aflaţi mai jos.

Samsung Galaxy Z Flip

Dacă nu aveţi încredere în DxoMark, aveţi recenzia noastră aici, cu camere care ne-au impresionat la stabilizare, dar la poze şi video au fost undeva între Galaxy S10 şi S20. Camera selfie a fost sub așteptări. Francezii i-au acordat telefonului cu clapetă 109 puncte pentru Foto şi 96 puncte pentru video.

Samsung Galaxy Z Flip

Cel mai mic scor la foto a fost la Wide şi Night, iar la video la Zgomot. Stabilizarea a stat bine, aşa cum am constatat şi noi. DxOMark îl laudă pe Galaxy Z Flip în condiţii de contrast ridicat şi afirmă că el livrează un dynamic range bun. Culorile sunt plăcute, dar la exterior se poate produce o uşoară desaturare uneori. Zgomotul e ţinut binişor sub control la interior şi exterior, iar noaptea se descurcă rezonabil la textură şi zgomot.

Samsung Galaxy Z Flip

Există artefacte totuşi şi efect de Ringing, dar şi alte neajunsuri: flare, ghosting, color fringing şi Moise. Camera Ultra Wide aparent e mai bună decât arată scorul sau, iar francezii o consideră peste ce oferă Huawei P40 Pro în acest moment. Are lungime focală de 12 mm, peste multe modele de pe piaţă. 

Generează culori plăcute, expunere precisă şi dynamic range larg. Color fringing-ul e un defect ce apare cam des totuşi şi artefacte de fuziune a multiple cadre. la interior. La filmare sunt probleme cu artefacte de focalizare în cadrele în care urmăreşti un subiect. Vă las să citiţi analiza DxOMark aici, dar sincer mi se pare că experții foto au subestimat telefonul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×