iPhone 8 primeşte primul său benchmark şi pur şi simplu sfâşie competiţia în GeekBench

366 ori
<b>iPhone 8 primeşte primul său benchmark şi pur şi simplu sfâşie competiţia în GeekBench</b>iPhone 8 e pe buzele tuturor în aceste zile, fie că îl numim iPhone X, Edition sau alte nume de alint. Dacă am văzut zeci de scăpări de schiţe, randări şi concepte, sincer nu mă aşteptam să apară aşa devreme şi un benchmark, dar iată-l sosind.

iPhone 8 e pe buzele tuturor în aceste zile, fie că îl numim iPhone X, Edition sau alte nume de alint. Dacă am văzut zeci de scăpări de schiţe, randări şi concepte, sincer nu mă aşteptam să apară aşa devreme şi un benchmark, dar iată-l sosind. Evident îl privim cu maximă precauţie şi paranoia, pentru că teoretic telefonul e la luni bune distanţă de lansare.

iPhone 8 GeekBench 4 benchmark

Evident scorurile atinse în GeekBench 4 sunt gigantice şi anume 4537 puncte în sub testul single core şi 8975 în cel multi core. Evident nu putem evita şi o comparaţie cu cele mai galonate terminale în astfel de teste. Astfel, scorul single core reprezintă un salt cu aproximativ 30% faţă de iPhone 7 şi mai mult decât dublu faţă de cele 1987 puncte pe care le-am atins noi la Mobilissimo.ro cu Galaxy S8 în acest test.

iPhone 8 geekbench single core

iPhone 8 geekbench multi-core

Ecartul e mai mic în zona multi core, astfel că iPhone 8 depăşeşte cam cu 2300 de puncte Galaxy S8, ceea ce e totuşi impresionant. Faţă de iPhone 7 saltul este cu 58%. Evident un benchmark bun nu înseamnă şi că la utilizarea de zi cu zi vom simţi aceste beneficii, pentru că deja iPhone 7 se mişca super lin. E interesantă şi rezoluţia acestei capturi de ecran din benchmark şi anume 2800 x 1242 pixeli, pentru un aspect de 20.2:9 sau 2.25:1, adică mai înalt decât cel 18.5:9 al lui Galaxy S8.

Prototipul e listat cu iOS 11, iar terminalul are numele de cod "iPhone 10,6", în vreme ce iPhone 7 avea codul "iPhone 9,1". Chipset-ul Apple A11 e inclus în ecuaţie, cu 4 core-uri, frecvenţa de 2.74 GHz şi 128 KB de cache L1. Având în vedere scăparea atât de timpurie de benchmark, putem să ne gândim la o lansare mai rapidă, deşi zvonurile indică în direcţia opusă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×