Huawei U120 testat de Mobilissimo.ro

14.389 ori
<b>Huawei U120 testat de Mobilissimo.ro</b>Dupa cum v-am anuntat acum cateva zile, RCS & RDS a lansat servicuiul de telefonie mobila DigiMobil. Serviciul vine cu un telefon Huawei U120 gratuit (pentru abonati desigur), pe care il puteti admira in poza urmatoare (click pe poza pentru galeria foto)....

Dupa cum v-am anuntat acum cateva zile, RCS & RDS a lansat servicuiul de telefonie mobila DigiMobil. Serviciul vine cu un telefon Huawei U120 gratuit (pentru abonati desigur), pe care il puteti admira in poza urmatoare (click pe poza pentru galeria foto).

Printre specificatiile tehnice, veti observa ca telefonul suporta 3G, spre deosebire de reteaua DigiMobil, care deocamdata nu poate sa se mandreasca cu aceleasi performante tehnice, cel putin in Timisoara, locatia in care am testat terminalul Huawei.

Telefonul dispune de un display de 65536 culori, iar rezolutia acestuia (si nu numai) poate fi comparata cu cea a unui Nokia 6230i, chiar daca aceasta este de 176x144 pixeli fata de cei 208x208 ai telefonului Nokia 6230i.

Printre dotari veti gasi un aparat foto de 1.3 megapixeli, care in afara de fotografii cu o rezolutie maxima de 1280x1024, face posibila inregistrarea video in format 3gp la o calitate acceptabila,  fisierele rezultate putand fi stocate pe un card de memorie MicroSD, care spre deosebire de modalitatea de introducere in terminalul Nokia mai sus amintit, poate fi plasat in slotul predestinat, fara a se desface unitatatea.

Telefonul suporta fisiere media in format MP3, AAC, AAC+, eAAC+, MP4, 3GP si 3G2, calitatea sunetului, dealtfel impecabila,  putand fi ajustata cu ajutorul  egalizatororului, volumul boxei integrate, la capitolul "pump up", fiind mai mult decat suficient. Un feature foarte important este jackul de 2.5, mufa universala care suporta orice casti din comert!

Meniurile sunt bine organizate, iar navigarea este facila. Din nefericire nu totul este frumos precum pare. Printre marile dezavantaje ale telefonului este softul de conecare la portul USB al calculatorului. Dupa cautari frenetice pe pagina producatorului, veti fii nevoiti sa incercati in alta parte, deoarece acest driver nu este disponibil spre download.

Dupa ce gasiti softul (aici), veti avea o alta surpriza extrem de neplacuta. Softul nu este free, si va trebui sa platiti o suma frumusica pentru al folosi la capacitate maxima.

Un alt dezavantaj poate fii intalnit la playerul media, unde desi aveti posibilitatea de a defini mai multe playlisturi, veti fii obligat sa adaugati melodiile una cate una, ceea ce poate fii foarte enervant, mai ales daca aveti de incarcat cateva zeci de melodii de pe cardul MicroSD.

Bateria este cea mai mare problema a telefonului. In prima zi de teste, aceasta s-a descarcat in mai putin de 24 de ore, ca in zilele ce au urmat, parca ne vrand sa ne contrazica, n-a depsit niciodata bariera virtuala a celor 24 - 36 ore.

Daca ati avut probleme cu telefonul va rugam sa comentati mai jos! In orice caz, nu trebuie uitata o zicala foarte inportanta: "Calul de dar nu se cauta la dinti", si propun sa fim inca un pic pacienti si cu reteaua RCS & RDS, care sa nu uitam este inca la inceput, iar lipsa semnalului este o problema (speram) trecatoare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×