Cât de reală e promisiunea legată de protecţia de safir a lui HTC U Ultra? JerryRigEverything dă verdictul! (Video)

641 ori
<b>Cât de reală e promisiunea legată de protecţia de safir a lui HTC U Ultra? JerryRigEverything dă verdictul! (Video)</b>Taiwanezii de la HTC au anunțat odată cu lansarea ediției standard U Ultra, faptul că ulterior pe piață va debuta și o variantă superioară în ediție limitată. Aceasta aduce 128 GB spațiu intern de stocare (dublu față de modelul standard) și totodată un

Probabil vă întrebaţi cât de reale sunt promisiunile companiilor care garantează o protecţie din sticlă de safir pentru terminalele lor. Ei bine, în cazul ediţiei speciale a lui HTC U Ultra care ar trebui să vină cu protecţie din sticlă de safir răspunsul vine de la JerryRigEverything. Aflăm verdictul în clipul de mai jos.

HTC U Ultra

Safirul sintetic pur este unul dintre cele mai rezistente materiale de pe planetă, puţin sub diamant. Pentru a exemplifica duritatea sa, vloggerul a folosit un ceas Tissot, care foloseşte safir în loc de sticlă pentru cadran, pe ceasurile premium. Varianta Deluxe a lui HTC U Ultra este cea cu cristal de safir aplicat ca protecţie pentru ecran şi o vedem aici în acţiune.

În aceeaşi comparaţie apare şi o folie specială din safir, de la brandul Zagg şi având preţul de 50 de dolari. Pentru a clarifica avantajele safirului şi în ce măsură promisiunile de ultrarezistență sunt realizabile, Jerry a folosit vârfurile sale ascuţite pentru a încerca să zgârie panourile produselor de pe masa de teste. Din start e descalificat produsul Zagg, care se zgârie încă de la nivelul 3 din 9.

Dacă aţi văzut alte clipuri ale lui Jerry, ecranul unui smartphone normal cu protecţie Gorilla Glass se zgârie la nivelul 6 din 9. Ce e clar e că ceasul Tissot şi HTC U Ultra au scăpat neatinse de testele la nivel 6 şi 7. De abia la nivelul 8 şi 9 apar zgârieturile, deci promisiunea HTC a fost respectată. Asta înseamnă că phabletul are ecranul cel mai rezistent la zgârieturi de pe planetă.

Dacă tehnologia e adusă şi în mainstream sunt şanse mari de succes, dar costă foarte mult implementarea sa, din păcate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×