Ulefone Power Review (Introducere, Design, Display)

1.454 ori
<b>Ulefone Power Review</b>Mobilissimo.ro realizează recenzia lui Ulefone Power, un battery phone ce are o baterie cu capacitate de 6050 mAh. Terminalul vine cu un ecran Full HD de 5.5 inch, 3 GB RAM Şi procesor octa-core MediaTek. Costă 134 dolari şi e destul de masiv

Introducere

Am mai testat până acum modele battery phone, dar nici unul cu capacitate atât de generoasă precum Ulefone Power. Terminalul propune o unitate de 6.050 mAh la interior, destul de impresionantă încât să facă faţă şi unei tablete, cel puţin pe hârtie. Acest model este cel mai generos battery phone testat de noi, la capitolul capacitate şi vine la preţul de 134 dolari la TomTop.com (vă oferim și un cupon de reduceri în valoare de 7.46$: VE5OFF).

Dotările sale sunt de tip upper midrange şi se aliniază cu ce am văzut pe rivali ca Vernee Thor sau UMi Touch. De remarcat că Ulefone au fost generoşi cu accesoriile, oferind cu acest smartphone atât o husă din material moale, cât şi protecţie pentru ecran şi cablu USB OTG. Hai să vedem cum se comportă acest handset produs de chinezii de la Ulefone şi de altfel şi primul nostru contact cu acest brand.

Va reuşi să rivalizeze cu ASUS ZenFone Max şi cu modelele Allview P8 Energy? Aflaţi din review!

Design Ulefone Power

Mare dar comod, cu o variantă interesantă cu spate din lemn

Ulefone Power este un telefon cu un design masiv şi solid, aşa cum şade bine unui battery phone. Nu s-a inventat încă un battery phone slim, deşi ce e drept modele din seria Galaxy A 2016 şi Galaxy S7 reuşesc să fie şi subţiri şi să doboare şi recorduri de baterie. Handsetul de faţă are un spate glossy din policarbonat, cu o textură în zigzag.

Butoanele sale oferă feedback bun, iar în zona frontală găsim un panou 2.5D arătos. Se remarcă aici şi rama metalică lată şi solidă, care ţine terminalul la un loc. Power măsoară 9.5 mm în grosime şi cântăreşte 190 de grame, deci e mai compact decât ASUS ZenFone Max, cu a sa talie de 10.6 mm şi greutate de 202 grame. Cu toate acestea telefonul e mai masiv decât modelele Allview P8 Energy, dar nu cu mult.

Are o construcţie solidă şi vine pe albastru, alb sau cu un spate din lemn (sau care imită lemnul). Am remarcat şi că muchiile spatelui sunt uşor curbate şi în mod surprinzător handsetul e uşor de folosit cu o singură mână, deci e comod. Rămâne un device masiv, dar în acelaşi timp bine construit şi comod la utilizare pe termen lung.

Display Ulefone Power

Ecranul pe care trebuie să îl ai pentru a conta în zona midrange

Ulefone Power nu e doar un battery phone, ci şi un terminal cu dotări midrange destul de bune, care includ un ecran Full HD. El are diagonală de 5.5 inch, vine cu panou IPS LCD şi protecţie Gorilla Glass 3. Îşi aduc aportul aici şi tehnologia LTPS (Low-temperature polycrystalline silicon) produs al celor de la AUO (AU Optronics).

Ecranul lui Ulefone Power la microscop

Playerul video e simplu, fără opţiuni extra, iar la experienţa de vizualizare am descoperit că acest ecran oferă luminozitate bună, imagine clară, culori bine calibrate şi unghiuri largi de vizualizare. Contrastul e rezonabil, chiar şi în bătaia soarelui. Pixelii sunt de tip RGB Stripes, iar la testul cu luxmetrul am atins 402 unităţi LUX, un rezultat bun.

Luminozitate ecran Ulefone Power

Test Luminozitate ecran

  • 1.realme GT 7 Pro2400 (LUX)
  • 2.Google Pixel 9 Pro XL1906 (LUX)
  • +
  • 464.Ulefone Power402 (LUX)
  • 465.Samsung Galaxy J5 (2017)402 (LUX)
  • 466.Samsung Galaxy S20+402 (LUX)
  • 467.OnePlus Nord402 (LUX)
  • 468.Nokia XR21402 (LUX)
  • 469.Sony Xperia Z3401 (LUX)
  • 470.DOOGEE Y200401 (LUX)
  • 471.Motorola One Action401 (LUX)
  • 472.Allview X3 Soul Style400 (LUX)

Prin intermediul său depăşim Sony Xperia Z3 cu 1 LUX şi suntem peste Sony Xperia Z5 Premium, dar în acelaşi timp sub modestul Amazon Fire Phone. Evident, avem parte şi de setări dedicate pentru display, precum reglaj de luminozitate, Adaptive Brightness, LED (notificări), font şi rotire a ecranului. De remarcat şi muchiile destul de groase şi acele margini negre în jurul imaginii la playback video.

În afară de eceste neajunsuri de ordin estetic, display-ul nu are defecte.

  • 1234
Ulefone Power8,5510
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×