Încă de la iPhone 8 am aflat că Apple A11 Bionic se poate bate cu un Intel Core i5 de pe un MacBook Pro. Ca atare iPhone X canalizează acea putere, în tandem cu 3 GB RAM. Practic ar trebui să fie la fel de puternic ca iPhone 8 Plus, dar cu altă rezoluţie, atipică în peisaj.
Apple A11, 3 GB RAM şi 64 sau 256 GB stocare, cu asta lucrăm aici. Telefonul se mişcă excelent, în orice aplicaţie şi meniu şi nu am remarcat vreun sughiţ faţă de iPhone 7 al meu, care uneori uita să afişeze chiar şi ora şi data pe ecran şi lasă lockscreen-ul total gol spre exemplu. E drept că am avut bug-uri pe iPhone X, dar mai mult de UI decât de performanță. Cunosc un posesor de iPhone 6S care a trecut la iPhone X și remarcă saltul de fluiditate, dar şi eu ca posesor de iPhone 7 simt saltul de performanţă când trec la iPhone X.
Jocurile arată excelent ca frame rate, iluminare şi umbre, dar mă super enervează spaţiul gol lăsat lateral şi bara de jos de pe ecran care ţine loc de buton Home. În benchmark-uri, precum GeekBench 4 am depăşit iPhone 8 la testul single-core, dar la multi-core am fost sub el. Pe Galaxy Note 8 l-am depăşit radical, cu multe mii de puncte în ambele sub-teste.
în AnTuTu 6 am atins un scor obscen de 205.660 puncte, peste orice rival în afară de iPhone 8 cu ai săi 209k. Note 8 e în spate cu 174k. Cât despre GPU, surpriză! La 2607 puncte în 3DMark Slingshot Extreme am fost depăşiţi de Galaxy Note 8 cu 30 de puncte, dar măcar am întrecut iPhone 8. Terminal puternic, dar care se cam încinge la benchmark-urile intense. Rămâne totuşi rece la jocuri.
Disponibilitate
Prețuri actualizate
- Flanco.roaflă prețul
- QuickMobile.roaflă prețul
- eMAG.roaflă prețul
- evoMAG.roaflă prețul
- PCGarage.roaflă prețul
- Altex.roaflă prețul
- Orange.roaflă prețul
- Vodafone.roaflă prețul
- Telekom.roaflă prețul
- Compari.roaflă prețul