Lenovo Legion Tab a ajuns în România şi m-am jucat pe ea: tabletă de gaming cu vapor chamber mare (Hands On Video)

1.781 ori
<b>Lenovo Legion Tab a ajuns în România şi m-am jucat pe ea: tabletă de gaming cu vapor chamber mare (Hands On Video)</b>Lenovo şi-a adus cele mai noi produse de gaming din seria Legion în România în ultimele zile ale lui aprilie, într-un eveniment organizat într-un loc familiar mie, la Deschis Gastrobar. E pe Splaiul Unirii şi are mâncare bună

Lenovo şi-a adus cele mai noi produse de gaming din seria Legion în România în ultimele zile ale lui aprilie, într-un eveniment organizat într-un loc familiar mie, la Deschis Gastrobar. E pe Splaiul Unirii şi are mâncare bună şi un spaţiu generos, cu un leagăn foarte funky, care îmi place mult. Am văzut acolo multe produse Legion, de la ochelari la laptopuri, monitoare, consola Lenovo Legion Go, dar m-am oprit asupra tabletei Lenovo Legion Tab. Proaspăt sosită la noi, primeşte un hands on mai jos.

La bază avem de-a face cu un dispozitiv surprinzător de uşor şi subţire pentru unul promovat ca "de gaming". E construit din metal şi e fabricat urmând principiile de design ale celorlalte produse Lenovo, inclusiv laptopuri şi desktopuri. Avem de-a face cu o tabletă cu ecran de 8.8 inch, un "Incell LCD", cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli, cu refresh rate de 144 Hz, suport HDR10 şi latență redusă cu 17% faţă de precedentele tablete Legion.

Mie mi-a plăcut aderența tabletei şi m-au surprins funcţiile de productivitate care le completează pe cele de gaming: suport stylus, diferite moduri de conectare la PC, tastatura conectată, split screen-uri şi ferestre plutitoare. E de bun augur şi că avem două porturi USB-C, unul "jos" când ţii tableta pe verticală şi unul lateral.

Scopul e ştiut de la telefoanele de gaming: să poţi ţine device-ul la încărcat şi să nu te încurce când te joci. Procesorul Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 e răcit cu un vapor chamber generos, care e pus la treabă de cele 3 moduri de performanţă: Performance, Balance şi Energy Saving. Activabile din acea "consolă" laterală ce apare după un swipe din stânga spre centru în jocuri.

Acolo mai sunt şi opţiuni precum RAM Cleaner, captură de ecran foto şi video, metrici legaţi de funcţionarea procesorului şi GPU-ului. Tableta are şi speakere duale tunate cu Dolby Atmos, baterie de 6550 mAh, care se încarcă la 45W, 12 GB RAM LPDDR5, 256 GB stocare. Plus slot microSD, Wi-Fi 6E care prioritizează jocurile şi Bluetooth 5.3.

Tot jocurile sunt amplificate de un sistem de feedback haptic cu motoraşe destul de puternice. Asphalt 9 s-a simţit satisfăcător pe acest dispozitiv şi mi se pare că au atins un "sweet spot" cu diagonală şi formatul de design. Tableta costă 2399 lei la eMAG. 

-3% din preț pe QuickMobile.ro, cupon: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×