Ce aplicații Google găsim în AppGallery și cum ne facem treaba cu Google Drive și Google Photos?

1.877 ori
<b>Ce aplicații Google găsim în AppGallery și cum ne facem treaba cu Google Drive și Google Photos?</b>Periodic ne place să verificăm starea magazinelor de aplicații mari de pe mobil și cum recent am testat Huawei P60 Pro și pe Huawei Mate X3, am observat o evoluție la nivel de AppGallery. Al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume oferă acum..

Periodic ne place să verificăm starea magazinelor de aplicații mari de pe mobil și cum recent am testat Huawei P60 Pro și pe Huawei Mate X3, am observat o evoluție la nivel de AppGallery. Al treilea cel mai mare magazin de aplicații din lume oferă acum acces la aplicații Google importante, iar în acest material ne vom axa pe Google Drive și Google Photos, care sunt vitale pentru activitatea noastră. Veți afla ce aplicații populare găsiți și puteți descărca din AppGallery, cu un focus pe cele Google.

Față de acum o lună și jumătate când am făcut ultimul material de acest gen, iată lista actualizată cu aplicații populare descărcabile din AppGallery:

  • Youtube
  • Google Maps
  • Uber
  • Google Drive
  • Google
  • Google Photos
  • Youtube Music
  • Google News
  • Google Slides
  • Google Translate
  • Google Docs
  • Discord
  • Google Classroom
  • Google One
  • Disney+
  • Duolingo
  • Dropbox
  • Airbnb
  • Microsoft Onedrive
  • Google Sheets
  • Amazon Prime Video
  • Google Earth
  • HBO Max

Aceste aplicații pot fi descărcate din AppGallery pe orice telefon Huawei.

Cum descărcăm aplicațiile Google și cum avem acces la serviciile lor?

Odată cu prima descărcare a unei aplicații Google, Gbox se va instala automat. El trebuie păstrat pe telefon pentru ca aplicațiile Google să funcționeze fără probleme. Odată ce ai instalat prima aplicație Google și te-ai logat în ea cu contul Google, vei fi logat automat în celelalte aplicații Google instalate după. Nu mai e nevoie să te loghezi în fiecare în parte.

Google Photos

Google Photos

Google Photos e vital pentru Mobilissimo.ro, ca soluție de Backup și de administrare a fotografiilor făcute cu telefoanele testate. Putem accesa fotografiile salvate în cloud, căuta în conținutul media pe bază de cuvinte cheie, găsi screenshot-uri, selfie-uri, video-uri și altele. Putem găsi poze sau clipuri după locație sau partaja conținut media cu un coleg de muncă.

Google Photos

Ne place să păstrăm totul aici organizat pe albume, pe evenimente, pe ani și luni, dar și pe dispozitive pentru a găsi mai ușor fiecare galerie foto.
Instalarea se face astfel:

  1. Deschizi AppGallery
  2. Scrii Google Photos în câmpul de căutare și dai click pe Instalare
  3. Apeși pe Instalare și aștepți finalizarea descărcării, apoi apeși pe Deschidere și gata, ai aplicația
  4. Apeși Instalare pentru a completa instalarea Gbox
  5. Deschizi Google Photos, te loghezi în contul Google Photos și te bucuri de aplicație

Google Drive

Când vine vorba de colaborarea dintre colegii de la Mobilissimo.ro, un lucru este clar: fără Google Drive acest proces ar fi mult mai dificil. Folosim platforma pentru a scrie și a posta articolele, care ulterior sunt verificate, corectate și publicate. De asemenea, Drive ne permite să partajăm fotografii, să stocăm comunicate de presă, capturi de ecran cu rezultatele benchmark-urilor și diferite teste. Este, fără îndoială, un instrument esențial în munca noastră.

Așa cum menționam, avem acces la fișierele și documentele salvate în Google Drive. Acest serviciu ne permite să sincronizăm fișiere de pe PC pentru a le accesa pe mobil și invers. De asemenea, putem partaja documente cu alte persoane și vedem modificările realizate de colegi, în timp real. Actualizările se efectuează rapid, permițându-ne să vedem instantaneu tot ce este postat de către ceilalți.

Google Drive

De asemenea, Google Docs ne oferă suport pentru corectarea și sugestiile de corectare în limba română. Folosim Google Sheets pentru a lucra cu tabele, instrument indispensabil atunci când comparăm rezultatele benchmark-urilor. Iar când vine vorba de crearea prezentărilor, fie că sunt pentru masterat, doctorat sau temele pentru școală, ne bazăm pe Google Slides.

Avem și Google Keep, în care scriem notițe, pentru a ține minte un preț de la o lansare sau un cod de acces la un eveniment. Avem și Calendar, care se sincronizează între redactori pentru a afla cine merge la ce eveniment local sau internațional. Plus Google Forms pentru a face sondaje la final de an și a decide Telefonul Anului.

Iată cum descărcați și instalați aplicația:

  1. Deschizi AppGallery
  2. Scrii Google Drive în câmpul de căutare și dai click pe Instalare
  3. Apeși pe Instalare și aștepți finalizarea descărcării, apoi apeși pe Deschidere și gata, ai aplicația
  4. Apeși Instalare pentru a completa instalarea Gbox (dacă nu era deja instalat de la precedenta aplicație Google)
  5. Deschizi Google Drive, te loghezi în contul Google și te bucuri de aplicație

Cum a evoluat Huawei AppGallery?

Huawei AppGallery s-a consolidat deja ca al treilea cel mai vast magazin de aplicații la nivel mondial, găzduind peste 223.000 de aplicații ce sunt integrate cu HMS Core. Acesta este accesibil în mai mult de 170 de țări și regiuni. În ceea ce privește securitatea, Huawei își asigură utilizatorii prin verificarea tuturor aplicațiilor din AppGallery, garantând astfel că acestea sunt sigure și funcționează în mod corespunzător.

Magazinul oferă un sistem de securitate și protecție completă, care permite verificarea numelui real al dezvoltatorului, un proces de revizuire în 4 pași, dar și protecție la descărcare și instalare. Apare și un mecanism de prevenire a unor elemente periculoase pentru funcționarea aplicației.

Are 580 de milioane de utilizatori activi lunar, iar numărul de aplicații care se pot descărca din AppGallery pe smartphone-urile HMS a crescut cu 147% față de anul trecut.

Informații Huawei P60 Pro

Huawei P60 Pro e telefonul pe care am instalat aceste aplicații, iar el a primit deja recenzia Mobilissimo.ro. Am stabilit și un record cu el: 700 de fotografii făcute într-o zi. Vine cu camera principală Ultra Lighting cu diafragmă cu deschidere variabilă între F/1.4 și F/4.0, care ajută la crearea unui portret în stil DSLR. Noul motor XD Fusion Pro asigură detalii excelente și o textură perfectă a hainelor, florilor, tenului uman.

Huawei a pus mare accent și pe camera telephoto, oferind o deschidere F/2.1, cea mai bună pentru o cameră tele din industrie. Senzorul RYYB SuperSensing are grijă să obținem culori bine calibrate, iar dacă le vreți vibrante aveți modurile XMAGE Vivid, plus cel Bright pentru cadre mai expuse.

E foarte bun la captura nocturnă, are ecran luminos quad curved și imersiv, procesor puternic și stă bine și la stabilizare la filmare.

În privința conținutului, nu am observat probleme semnificative de formulare sau logică. În schimb, pot sugera utilizarea unor exprimări mai formale sau mai adecvate în anumite contexte, dar asta ar depinde de stilul autorului și de publicul țintă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×